Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bigboy/public_html/includes/database/mysql.php on line 13
  BigBoyToys.RO : Magazin Airsoft Craiova Online
Home page BigBoyToys.RO
catalog replici in Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO

Accesorii
Consumabile
Replici arme
Servicii
Upgrade/Piese de schimb

producatori in Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO

cumpara bile devil Blaster pentru airsoft de la Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO

 cumpara replici airsoft ASG de la Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO  cumpara replici airsoft Classic Army de la Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO
 cumpara replici airsoft Cybergun de la Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO  cumpara replici airsoft G&G Armament de la Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO
 cumpara replici airsoft WE cu gaz si blowback de la Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO  cumpara replici airsoft SRC de la Magazin Airsoft Online www.BigBoyToys.RO
parteneri

parteneri Airsoft Craiova

Newsletter www.BigBoyToys.RO

SubscribeVa rog sa cititi cu atentie informatiile de mai jos. Ele reprezinta conditii pentru utilizarea site-ului www.BigBoyToys.RO si pentru achizitia produselor prin intermediul site-ului respectiv. In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de mai jos, va rugam sa ne contactati prin email: sau telefonic :

CONDITII UTILIZARE SITE

 

COMUNICATII ELECTRONICE


Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul www.BigBoyToys.RO ;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.


 

DREPTURI DE AUTOR


Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea www.BigBoyToys.RO si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora.

 

ACCESUL IN WEBSITE


www.BigBoyToys.RO va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.
Acest website, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice www.BigBoyToys.RO (inclusiv imagini, text, design) fara consimtamantul nostru scris.
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a www.BigBoyToys.RO atat timp cat acel link nu denigreaza sau nu pune intr-o lumina nefavorabila www.BigBoyToys.RO , partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

 

CONTUL DUMNEAVOASTRA


Magazinul nostru vinde produse care NU pot fi utilizate si de copii, nu se pot folosi la armele de foc , vanzarea poate fi facuta numai catre un adult. www.BigBoyToys.RO isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila in cazul in care acestea incalca regulile expuse sau folosesc un limbaj neadecvat  .


IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE


Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentind la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam.DESCRIEREA PRODUSELOR


Echipa www.BigBoyToys.RO incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, www.BigBoyToys.RO nu garanteaza faptul ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit.

 

 

GARANTIA

Conditii de garantie:

 

1. In perioada de garantie, defectele aparute ca urmare a unor vicii de proiectare, executie, componente necorespunzatoare si care nu sunt imputabile beneficiarului, vor fi reparate in mod gratuit. Piesele inlocuite raman proprietatea vanzatorului.

2. Producătorul şi vanzătorul sunt exoneraţi de obligaţiile lor privind garanţia, dacă defectarea s-a produs din cauza nerespectării instructiunilor de instalare si utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; s-au defectat in urma interventiei persoanelor neutorizate; sigiliile si elementele de identificare ale firmei noastre nu sunt intacte; s-au defectat in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator; prezinta deteriorari mecanice; s-au deteriorat in urma unor cataclisme, catastrofe, accidente, incendii.

3. Nu suntem raspunzatori de eventualele incompatibilitati intre subansamblele comercializate de noi si produsele comercializate de alte firme sau de instalarea necorespunzatoare a lor.

4. Nu fac obiectul garantiei reperele consumabile (acumulatorii si incarcatoarele de tensiune care sunt in bax-ul armei,hop-up-ul, incarcatorul de bile ).

5. Garantia produsului/produselor este de 6 luni - 10 ani si este valabila doar pe teritoriul national .

6. Vanzatorul are obligatia de a repara sau inlocui echipamentul constatat defect, sau parti ale acestuia.

7. Repararea se asigura la sediul unitatilor de service.

8. Vanzatorul repara, inlocuieste produsul , in fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei in care această solicitare este imposibilă sau disproporţionată.

9. Beneficiarul are obligatia de a pastra certificatul de garantie, acesta fiind singurul care atesta dreptul la garantie. Certificatul de garantie nu este valabil decat insotit de documentul de plata al produsului ce face obiectul garantiei.

10. La solicitarea acordarii garantiei este obligatorie prezentarea urmatoarelor documente: prezentul document, ce serveste drept certificat de garantie, documentul de plata in original sau copie,documentul de achizitie in copie sau original, o mentionare scrisa a defectului reclamat, ambalajul original precum si  documentatia tehnica si accesoriile cu care a fost livrat.

ATENTIE ! La replicile automate nu schimbati tipul de tir din foc automat in foc semiautomat atunci cand tineti degetul apasat pe tragaci .

Eventualele defectiuni nu vor face obiectul garantiei.

Lipsa unuia dintre detaliile menţionate atrage imposibilitatea noastră de a asigura garanţia.

 

De asemenea, clientul confirma primirea tuturor detaliilor referitoare la instalarea, punerea in functiune si utilizarea corespunzatoare a bunurilor achizitionate precum si a specificatiilor tehnice, instructiunilor de utilizare si folosire.

Clientul este de acord ca orice interventie in perioada de garantie sa se efectueze doar de catre specialistii agreati de firma noastra
 

 

LEGISLATIA

Replicile de airsoft pot fi achizitionate numai de persoane cu varsta peste 18 ani.

Replicile de airsoft sunt destinate unor activitati sportive cu caracter recreativ. Ele sunt catalogate ca jucarii de legislatia romana si nu sunt destinate autoapararii;

Utilizarea replicilor airsoft presupune purtarea de ochelari de protectie ce suporta o lovitura directa de 3 Jouli fara a se sparge. Sunt exclusi ochelarii de soare;

Nu se va trage in animale, sau persoane.

 

 
1. Legislatia Romana in vigoare incadreaza replicile pentru airsoft in categoria arme-jucarii. Prin urmare,  un permis port arma pentru achizitionarea unui astfel de produs nu este necesar.
 

2. In cazul folosirii replicilor in scopuri ilegale (un jaf, amenintarea sau intimidarea cuiva), pedeapsa legala va fi aceasi ca si cum ati facut uz de o arma reala. Daca replicile de airsoft sunt folosite in locuri publice pentru a intimida sau pentru a realiza acte ilegale, acestea vor fi tratate ca arme reale cu toate consecintele ce decurg din nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Prin 'locuri publice' se intelege orice loc deschis sau expus vederii publicului. Acesta include strazi, poduri, alei, piete, parcuri, sosele, parcari, automobile (indiferent ca sunt in miscare sau nu), cladiri deschise publicului larg, inclusiv cele care servesc mancare si bauturi sau ofera facilitate de recreere (cinematografe, parcuri de distractie, etc);

 

3. Replica de airsoft se foloseste doar in spatii special amenajate si la jocurile organizate, pentru a se evita eventualele accidentari. Se recomanda transportarea replicii in husa/geanta speciala sau cutie de transport.

NOTA:
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau reprezentantul oficial.

Copyright ©. All rights reserved.

Viziteaza magazinul BigBoyToys.RO pe ShopMania